Bestelautoverzekeringen afsluiten

Meer informatie over een goedkope bestelautoverzekeringen afsluiten

Bestelautoverzekeringen afsluiten Iedereen die in het bezit is van een bestelauto dient deze verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Via zo'n verplichte bestelautoverzekering is de schade die u anderen toebrengt dan altijd verzekerd. Er zijn verschillende soorten bestelautoverzekeringen en het hangt van de verzekeringsvorm af of de schade wel of niet zal worden vergoed door de verzekering. We onderscheiden de WA en de All Risk bestelautoverzekering welke beide een andere aansprakelijksheidsvorm hebben.


In Nederland zijn er twee soorten bestelautoverzekeringen:

WA bestelautoverzekering afsluiten

Een WA verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid)  is de simpelste en goedkoopste bestelautoverzekering die wij in dit land kennen. Deze bestelautoverzekering dekt enkel en alleen de schade die u (niet met opzet) aan anderen toebrengt. De kosten die u uzelf en uw voertuig toebrengt worden bij deze bestelautoverzekering niet ook vergoed en deze zult u bij deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering dus ook zelf moeten voldoen..

All Risk bestelautoverzekering afsluiten (volledig casco)

Een all risk bestelautoverzekering, ook wel volledig casco verzekering genoemd  is de meest luxe onder de bestelautoverzekeringen. Deze verzekering dekt niet alleen de schade die u aan anderen toebrengt maar ook de schade die u zelf oploopt. Daarom is dit ook de duurste bestelautoverzekering.
 
De goedkoopste bestelautoverzekering is dus de WA verzekering die alleen de schade van derden dekt, als u ook de schade van uzelf op de verzekering wilt verhalen dan kunt u kiezen voor een all risk bestelautoverzekering, bij ons kunt u een goedkope WA bestelautoverzekering afsluiten, maar ook een goedkope all risk bestelautoverzekering.

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de premie voor uw bestelautoverzekering


Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!Wij zijn de absolute specialist in het vergelijken van goedkope bestelautoverzekeringen.

Vergelijk nu zelf de goedkoopste premie voor uw nieuwe bestelautoverzekering.

Autoverzekeringen afsluiten Informatie aanvragen?

Klik hier

Autoverzekeringen afsluiten Advies nodig?

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.autoverzekeringscenter.nl - Alle rechten voorbehouden.