Over ons


Deze website is één van de goedkoopste websites op het gebied van autoverzekeringen.

Dagelijks bezoeken honderden bezoekers onze websites en melden schaden, sluiten verzekeringen af, vragen informatie aan of vragen offertes aan viaj onze websites.

Wij zijn een zelfstandige en onafhankelijke aanbieder van verzekeringen op het internet.
Wij staan  voor een nieuwe vrijheid op het gebied van verzekeren! Dankzij onze verregaande automatisering kunt u bij ons zelf de premies voor alle verzekeringen berekenen en daarna eventueel zelf uw gekozen  verzekering afsluiten. Wij maken bewust geen gebruik van een callcenter of van tussenpersonen want alle communicatie verloopt via e-mail of via de site. En dat scheelt flink in de totale kosten, wij kunnen u daardoor een veel lagere premie bieden met een betere dekking dan gemiddeld wordt aangeboden. 

Kortom, wij staan voor vrijheid en kwalitatieve goedkope autoverzekeringen!

Inkomsten
Het vergelijken van de premies en het vrijblijvend opvragen van offertes is voor consumenten en bedrijven gratis. Alle verzekeringen kunt u online afsluiten via onze website. Wij verkrijgen onze inkomsten uit het doorsturen van de offerteaanvragen en het sluiten van autoverzekeringen.


Onafhankelijk
Wij zijn een onafhankelijk financieel vergelijker.Dagelijkse controleren en vergelijken onze medewerkers voor u de meest scherpe premie’s bij elke verzekeraar. Wij bemiddelen in autoverzekeringen die alleen via internet aangeboden worden. Door deze werkwijze blijven onze kosten heel laag. Onze premies liggen vaak tussen de 10% en 35 % lager dan andere internetaanbieders.


Wij bieden ondermeer autoverzekeringen aan van de volgende verzekeraars:
 
Aegon Allianz Nederland Arag Avero Achmea Axa Das Delta Lloyd Elvia Erasmus Verzekeringen Europeesche Fortis ASR de Goudse London Nationale Nederlanden Reaal Verzekeringen Unigarant Zevenwouden Verzekeringen Voogd

Autoverzekeringen afsluiten Informatie aanvragen?

Klik hier

Autoverzekeringen afsluiten Advies nodig?

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.autoverzekeringscenter.nl - Alle rechten voorbehouden.