Autoverzekeringen vergelijken

Autoverzekering vergelijken Meer informatie over goedkope autoverzekeringen vergelijken

Iedereen die in het bezit is van een auto dient deze verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Via zo'n verplichte autoverzekering is de schade die u anderen toebrengt dan altijd verzekerd. Er zijn verschillende soorten autoverzekeringen en het hangt van de verzekeringsvorm af of de schade wel of niet zal worden vergoed door de verzekering. We onderscheiden de WA en de All Risk autoverzekering welke beide een andere aansprakelijksheidsvorm hebben.

In Nederland zijn er twee soorten autoverzekeringen:

WA autoverzekering

Een WA verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid)  is de simpelste en goedkoopste autoverzekering die wij in dit land kennen. Deze autoverzekering dekt enkel en alleen de schade die u (niet met opzet) aan anderen toebrengt. De kosten die u uzelf en uw voertuig toebrengt worden bij deze autoverzekering niet ook vergoed en deze zult u bij deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering dus ook zelf moeten voldoen.

All Risk autoverzekering (volledig casco)

Een all risk autoverzekering, ook wel volledig casco verzekering genoemd  is de meest luxe onder de autoverzekeringen. Deze verzekering dekt niet alleen de schade die u aan anderen toebrengt maar ook de schade die u zelf oploopt. Daarom is dit ook de duurste autoverzekering.
 
De goedkoopste autoverzekering is dus de WA verzekering die alleen de schade van derden dekt, als u ook de schade van uzelf op de verzekering wilt verhalen dan kunt u kiezen voor een all risk autoverzekering, bij ons kunt u een goedkope WA autoverzekering afsluiten, maar ook een goedkope all risk autoverzekering.

Bij ons kunt u de volgende

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Bereken nu direct de premie voor uw autoverzekering
Wij zijn de absolute specialist in het vergelijken van goedkope autoverzekeringen.

Vergelijk nu zelf de goedkoopste premie voor uw nieuwe autoverzekering.

Autoverzekeringen afsluiten Informatie aanvragen?

Klik hier

Autoverzekeringen afsluiten Advies nodig?

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.autoverzekeringscenter.nl - Alle rechten voorbehouden.