Verzekering voor een auto afsluiten


U vraagt zich misschien wel af moet ik een verzekering voor een auto afsluiten. Wij kunnen u hier direct antwoord op geven. Ja u bent  zelfs verplicht om uw auto minimaal te verzekeren op basis van een WA dekking. Zodra u in het bezit bent gekomen van een auto. Zal het rdw na een aantal dagen een controle uitvoeren. Deze controleren het kenteken of hier al een verzekering voor is geregeld. De eerste keer zult u een brief ontvangen waarin het rdw vraag een verzekering voor een auto af te sluiten.

Autoverzekering berekenen
De verzekering voor een auto afsluiten kan op verschillende manieren. Als eerste kunt u naar een verzekeringsagent bij u in de buurt gaan. Deze zal misschien niet alle verzekeraars aanbieden. Vaak werken zij met een aantal vaste verzekeraar. De reden hiervoor is dat ze een premie vaak aanbieden met wat korting die ze vanuit de verzekeraar mogen geven. Een andere manier is om een verzekeraar te bellen. Vaak zijn dit grote organisaties. Als u geholpen wilt worden  duurt dit vaak enige tijd.  Vaak heeft de klant het gevoel een nummer te zijn doordat ze geen vaste contactpersoon hebben.

De laatste manier om een verzekering voor een auto af te sluiten is om dit te doen via een van onze website. Onze websites worden met erg veel zorg gemaakt. De reden hiervoor is dat voor iedereen erg toegankelijk moet zijn. Op deze manier kunt u zelf een autoverzekering regelen. Naast een autoverzekering kunt u bij ons kiezen voor: bromfietsverzekering,vrachtwagenverzekering of een fietsverzekering. Bij ons kunt u alle verzekeringen online regelen. Mocht u er online niet uitkomen kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen u dan begeleiden in de aanvraag.

Als u een verzekering voor een auto wilt afsluiten, dit kan voor u een simpele aanvraag zijn.  U dient de auto minimaal verplicht te verzekeren in eerste instantie op basis van een WA verzekering. Als u een iets nieuwer voertuig heeft kunt u er ook voor kiezen om de WA verzekering uit te breiden met een beperkte cascodekking. Hiermee bent u bijvoorbeeld verzekerd als uw auto word gestolen. Voor hele nieuwe voertuigen kunt u het beste kiezen voor een all risk dekking. Deze verzekering keert ook de schade aan uw eigen voertuig uit , ook wanneer u een schade heeft veroorzaakt.

Als u al een bestaande autoverzekering heeft is het belangrijk om als eerste uit te zoeken wanneer uw autoverzekering verloopt. Deze verzekeringen worden meestal automatisch verlengt. Tenzij u twee maanden van te voren heeft opgezegd. Sommige autoverzekeringen zijn zelfs per dag opzegbaar. Daarna kunt u dus een verzekering voor een auto afsluiten zonder daar dubbel voor te betalen. Stel dat u de aanvraag voor uw autoverzekering geaccepteerd is en u betaald ook nog premie voor een andere autoverzekering dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij zullen dan de verzekeraar verzoeken om de ingangsdatum te verplaatsen.

De verzekering voor een auto afsluiten kan heel snel geregeld worden. Als u het verleden nooit geen problemen hebt gehad met verzekeraars, zult u direct van ons een dekkingsbevestiging ontvangen of anders een acceptatieverklaring afgeven.  U kunt met deze verklaring alvast met uw auto de weg op gaan. Deze papieren kunt u gebruiken tot dat u van ons de polis en alle andere polisbescheiden heeft ontvangen. Zodra  u deze stukken heeft ontvangen dient u deze te controleren op eventuele onjuistheden. Mocht u binnen 14 dagen ondanks onze zorgvuldigheid toch fouten constateren dan kunnen wij voor u de polis direct aanpassen.

Bereken nu direct de premie voor uw autoverzekering en sluit direct af.Wij zijn de absolute specialist in het afsluiten van goedkope autoverzekeringen.

Vergelijk nu zelf de goedkoopste premie voor uw nieuwe autoverzekering.

Autoverzekeringen afsluiten Informatie aanvragen?

Klik hier

Autoverzekeringen afsluiten Advies nodig?

Goedkoop verzekeren!

(c) Copyright 2005 - 2018, www.autoverzekeringscenter.nl - Alle rechten voorbehouden.